Nieuws

/files/fotos/nieuws/envelope-1864643-640-1.jpg

Nieuwsbericht 1

Op zaterdag 19 mei samen met paardencoach en systemisch coach met paarden Sandra Slym de Cranio-systeemworkshop “Van stress naar innerlijke balans” gegeven. De combinatie van systemisch werk met paarden en cranio-sacraal geeft voor de deelnemers prachtige resultaten.

Dit was de tweede keer dat we in deze combinatie werkte. De processen die de deelnemers in het systeem- werk doormaken waren mooi, bijzonder en diepgaand. Prachtig werk van Sandra en haar paarden Grietje en Lucie. Het blijft bijzonder om erbij te zijn als er zo’n diepgaand inzicht ontstaat bij de deelnemers.

Cranio-sacraal wordt, zowel tijdens de processen als in de pauzes tussen de processen, als enorm prettig en nuttig ervaren. Tijdens het proces helpt cranio-sacraal een deelnemer om makkelijker en veiliger in het process mee te gaan en de volle diepgang aan te kunnen en ervaren. In de pauzes tussen de processen helpt cranio-sacraal om rust te vinden en/of om fysieke klachten weg te nemen of verminderen. Hierdoor kan het volgende systemisch proces met energie en rust ten volle aangepakt worden. Het grootste compliment voor Sandra en mij kwam aan het einde van de dag. Alle deelnemers spraken de wens uit om een tweede dag te plannen! Agenda’s matchen met 8 personen koste enige moeite 😊! Het is gelukt en hebben op 13 september 2018 met elkaar een nieuwe afspraak staan om opnieuw op zoek te gaan naar nieuwe inzichten en nog meer innerlijke balans.