06-3456 66 31
Albardastraat 16, 7611 BD, Aadorp
info@laurentcranio.nl

Getuigenissen


Tom Oude Avenhuis

In 2018 heb ik Laurent leren kennen bij de BNI. Hier verteld hij wekelijks over zijn werk als Cranio-Sacraal Therapeut en wat hij voor zijn patiënten betekent. Getriggerd door verschillende verhalen over patiënten met fysieke, maar ook meer vage klachten, die als sneeuw voor de zon verdwenen na een behandeling door Laurent besloot ik, onder het mom je hoeft niet ziet te zijn om beter te worden, zelf ook een afspraak te maken.

Niet goed wetende wat me te wachten stond en nieuwsgierig naar wat Laurent voor mij zou kunne betekenen stapte ik de eerste keer zijn praktijk binnen. Aan de hand van een uitgebreide intake is Laurent met zijn behandeling gestart. Door het stellen van vragen in combinatie met een fysieke behandeling heeft hij me geholpen meer inzicht te krijgen in mezelf en mijn innerlijke motivatie bij de keuzes die ik maak.

Ik wil dan ook iedereen die graag meer inzicht wil in zichzelf en zijn eigen lichaam en beter wil begrijpen welke fysieke signalen je lichaam geeft en waar dat vandaan komt aanraden om een afspraak te maken met Laurent. Het heeft mij in ieder geval enorm geholpen en nuttige inzichten gegeven.

Dus niet alleen als je fysieke klachten hebt en niet meer weet waar je terecht kunt, maar ook voor inzicht in wat je lichaam te vertellen heeft ben je bij Laurent aan het juiste adres.

Wierden, 21 januari 2020
Wensink Pensioen


Sylvia Jelierse

Laurent, een eigenzinnige maar zeer fijngevoelig en doortastend man, die samen met de clietn op zoek gaat naar de oorzaak van de klachten. Je gaat naast jouw cranio sacraal behandeling (desgewenst) coaching sessies aan met jou client om tot een integrale behandeling te komen. De wortel aanpakken en geen symptoom behandeling. Laurent is met mij het avontuur aangegaan om (onder andere) van mijn chronische schouderklachten af te komen. Na een eerste kennismaking met cranio sacraal therapie heb ik zeker 6 weken geen last gehad van mijn schouders! Geen fysiotherapeut of personal trainer kon mij hier van af helpen gedurende de afgelopen 2 jaar. Ongelofelijk van een zelfhelend vermogen in het lichaam zit wanneer de juiste snaren worden geraakt. De rust die Laurent uitstraalt, het geduld en zijn gedegen kennis maken hem tot een zeer prettige therapeut. Laurent, ik had totaal geen ervaring met cranio sacraal therapie. Maar da de sessies die ik tot nu toe heb ondergaan ga ik jou zeker aanbevelen bij diegene die volgens jou “vage klachten” hebben en er niet van af komen.
Dank je wel.


Marco Scheer

Laurent helpt ons met de chronische schouderklachten van onze zoon Jeffrey.
Zijn benadering is open, zorgzaam en zeer betrokken.
Met volle aandacht zet hij zijn kennis en kunde in om zijn cliënten te helpen.
Hij gaat op zoek naar de oorzaak, op een andere plek kan zitten dan waar de klachten zich bevinden.
Jeffrey heeft veel baat bij de behandeling en we merken na iedere behandeling een vooruitgang.
Daarom kan ik het van harte aanbevelen, wanner je spier of gewrichtsklachten ervaar, zonder duidelijke aanwijsbare oorzaak en waarvan je regelmatig hinder ondervindt, hierover met Laurent in gesprek te gaan om te kijken of hij hierin iets kan betekenen.

Laurent, hartelijk bedankt.