06-3456 66 31
Albardastraat 16, 7611 BD, Aadorp
info@laurentcranio.nl

Wie ben ik (wat onderscheid mij)


Nieuwsgierige onderzoeker

Ik ben vrijwel onvermoeibaar nieuwsgierig naar mijn cliënten. Daarnaast ben ik goed in het los laten van elk oordeel om neutraal en objectief de klacht of hulpvraag te onderzoeken.

Houd het simpel

Ondanks dat ik me graag verdiep in alle verbanden, zowel in het lichaam als in wat jou zo uniek maakt, weet ik het meestal eenvoudig uit te leggen zodat je snapt wat ik waarneem en wat er in je lijf gebeurt. Vanuit mijn ervaring is het nuttig als ons rationele bewuste deel begrijpt wat er gaande is. Als behandelaar is het mijn verantwoordelijkheid om, ondanks de complexiteit van mijn vak, de behandeling begrijpelijk uit te leggen.

Veilig maar ook eigen verantwoordelijkheid

Veiligheid is de eerste en absoluut essentiële voorwaarde voor een goede behandeling. Bij het behandelen van slachtoffers van seksueel geweld heb ik het creëren van een veilige omgeving leren combineren met het geven van eigen verantwoordelijkheid. Los van deze heftige vraagstukken is voor iedereen veiligheid van belang tijdens de behandeling. Al is het maar om fysiek te ontspannen of gevoelige onderwerpen te kunnen benoemen als die van belang zijn.

Lef om de vinger op de zere plek te leggen

Juist omdat ik het oordelen los laat ben ik goed in het benoemen van wat ik tegen kom. Ik wind er geen doekjes om. Natuurlijk is het nooit de bedoeling kwetsend of bruut te zijn maar ik ga moeilijke of lastige vraagstukken niet uit de weg. Of dat nu een complexiteit in de weefselverbindingen is of een lastig gespreksonderwerp; ik ga het niet uit de weg. Ten aanzien van lastige gespreksonderwerpen overleg ik wel met je of je het nu aan kan en aan wil gaan. Niet handig namelijk om uit balans te zijn als je de volgende dag een belangrijk examen hebt bijvoorbeeld,….


Verder?

Misschien dat enkele van de getuigenissen je nog wat wijzer kunnen maken over mij?