06-3456 66 31
Albardastraat 16, 7611 BD, Aadorp
info@laurentcranio.nl

Hoe werkt een Cranio behandeling?

Op uw eerste afspraak wordt de intake afgenomen. Ik besteed hierin niet alleen maar aandacht aan de delen van uw lichaam waar u last of klachten van heeft maar ik neem het hele lichaam mee. Hierdoor is de intake uitgebreider dan u bijvoorbeeld bij een fysiotherapeut gewend bent. Voor de intake plannen we dan ook anderhalf uur. Ondanks de extra tijd kom het voor, met goede reden, dat het fysieke behandelen moet wachten tot de volgende afspraak.

Tijdens uw behandeling ligt u comfortabel op uw rug op een zachte behandelbank. Ik verzoek u alleen om schoenen, bril en broekriem te verwijderen. Verder houdt u uw kleding aan.

In de meeste gevallen wordt begonnen aan de voeten-enkels. Na onderzoek en behandeling aan de voeten-enkels verplaatst de therapeut het contact stap voor stap naar boven vaak tot aan het hoofd. Op de meeste plekken op het lichaam zal één tot enkele minuten contact gehouden worden om de verbetering in het lichaam te faciliteren. Het behandelen en onderzoeken lopen continu in elkaar over vanaf het eerste contact tot aan het einde van de behandeling. Afhankelijk van uw klacht/hulpvraag en mijn eigen bevindingen kan ik tijdens de behandelingen vragen stellen of met u in gesprek gaan.

Duur: Een behandeling duurt 40 tot 60 minuten.